Professionel hjemmeside

Tag din virksomheds markedsføring til et nyt niveau

Vi tilbyder professionelle hjemmesider og webshops, til dig som gerne vil have succes online og skabe vækst for din virksomhed. Gå ikke glip af et godt og uforpligtende tilbud før du forlader siden!

billede af ikoner til web design i LR Media signatur firkanter

FRA VUGGE TIL RELEASE AND BEYOND

Vi tager dig med fra vugge til release and beyond. Vi tager tiden til at snakke med dig og dine behov, og hvad du forestiller dig, der skal være på din hjemmeside. Hele vejen er vi med dig, og du har mulighed for at komme med rettelser til hver en tid under hele processen. Kun fantasien sætter grænser. 


Dialog

One to one dialog med dig. Vi lytter med store ører, så vi får hørt alle dine ideer og visioner

Forberedelse

Ud fra vores samtale går vi straks igang med at lægge fundamentet for at kunne udvikle din vision

Udvikling

Vi udvikler din nye konkurrencedygtige hjemmeside, så du kan vise din online identitet 

Evaluering

Vi tjekker alt igennem, så vi sikrer os, at alt virker. Du kan komme med inputs under hele forløbet

Lancering

Med din godkendelse sender vi din nye professionelle hjemmeside i luften

Professionelle hjemmesider, skræddersyet til dig

Hjemmeside med dit DNA

Vi skræddersyer din hjemmeside, så den afspejler din virksomheds identitet. Din hjemmeside er dit førstehåndsindryk på en potentiel ny kunde, ny bruger eller en ny relation. Din hjemmeside skal derfor afspejle din virksomhed både visuelt men også udtryksmæssigt. Vi sørger for at vise dit firma fra dens bedste side, samtidig med at vi bevarer DNA’et. 

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

83% søger på nettet fra deres smartphone

Langt de fleste besøg på din hjemmeside vil komme fra en smartphone. Det er en kunst, som vi har mestret, at lave elegante, moderne og stilfulde hjemmesider som både ser godt ud på computer, smartphones samt tablets. Vi optimerer altid vores hjemmesider til tablets og mobilenheder. 

"Din hjemmeside er din mest hårdtarbejdende medarbejder. Den arbejder 24/7, 365 dage om året"

Og den fortjener derfor at have ordenlige forhold og gode arbejdsvilkår. Forsikringer som: hurtig loading tid, sikkerhed for fremtiden og forsikring om at være optimeret til alle enheder. Det er nogle af de mange ting, vi lover, den mest hårdarbejdende medarbejder får. Vil du have en professionel, billig webshop eller hjemmeside? En medarbejder du kan være stolt at logge ind på? Vi er et godt bud på, hvem der skal udvikle din hjemmeside eller webshop. Tag fat i os nu! Vi er kun et klik væk fra et samarbejde, vi kan garantere, du ikke vil fortryde. Vi skal på ingen måde bestemme, hvem du skal vælge som din næste webudvikler. Vi kan kun sige for vores side, at vi tager ind med åbne arme. Vi siger tit, at vi sætter kunden først, og det bliver nok heller ikke sidste gang.

Vi forstår Danmark, vi forstår dig

Vi forstår godt, at du ikke orker at lave hjemmesiden selv. Det tager tid, og til sidst ser det måske endda lidt amatøragtigt ud. Du ved også godt, det er vigtigt, at du har en hjemmeside, for alle statistikkerne siger, det er fremtiden.

Glem dine frustrationer, besværet og presset. Vi er her for at gøre en ende på din hovedpine. Lad os udvikle din hjemmeside eller webshop. Vi leverer lige præcist det, du har brug for. Om det er en high-tech webshop, en online consumer-adviser hjemmeside eller om du bare vil have en clean booking platform til din klinik. Vi kan det hele og mere til. Hvad end du skal have lavet af hjemmeside, så er vi klar til at tage udfordringen op.

Vi laver også professionelle webshop løsninger. Læs mere om vores webshop pakker her.

Alle vores services er lavet  100% i Danmark, og vi bygger på danske værdier. Vores ypperste opgave er dog, at dit DNA og dine værdier afspejles på dit website!

Vil du høre mere?

FAQ

HJEMMESIDER

Er der Pris-forskel på en Hjemmeside og webshop?

Da der er flere funktioner som skal tilføjes til en webshops, vil prisen ofte være højere for en webshop. Dog afhænger vores priser ikke af, om det er en webshop eller en hjemmeside, der skal laves men om omfanget af ønsker og funktioner til siden.

Får jeg support, efter I har lavet min hjemmeside?

Hvis du har problemer med hjemmesiden, så hjælper vi dig selvfølgelig uden omkostninger. Hvis du skal have udvidet din hjemmeside med f.eks. implementering af flere funktioner, så tager vi en lille pris for at lave det.

Hvad koster en hjemmeside?

Du kan forvente en konkurrencedygtig pris, uden at vi går på kompromis med produktet, vi leverer til dig. Prøv vores prisberegner her for at få din estimerede pris. 

Kan jeg se og kommentere processen?

Du får opdateringer løbende. Den person som laver din hjemmeside vil være kontaktperson til dig. I vil være i kontakt under hele forløbet, og du vil modtage små videoklip og teasers, så du har noget at glæde dig til, og mulighed for at nævne noget du vil have rettet. 

Hvordan beregner I prisen på jeres hjemmesider?

Vi tager en dialog sammen, hvor dine idéer og visioner er i fokus. Efter vores dialog vil vi vende tilbage med et tilbud. Vi håber på, at kunne hjælpe dig med at få den bedste hjemmeside!