Kontakt os

Vi lever af at skabe relation med vores kunder. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål vidt og bredt. Vi bider ikke, og vi svarer indenfor 24 timer.

Har du et spørgsmål, eller vil du ikke gå glip af et godt tilbud?

Send os en besked her

Info

Adresse: Lykkegårdsvej 100

6000 Kolding 

E-mail: [email protected]

Telefon: +45 2392 7773

(alle hverdage, 10-16)

 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Du finder garanteret dine svar på dine spørgsmål her. Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål så skiv endelig til os

Er LR Media dansk?

LR Media er 100% dansk. LR står for Ludvig Rinkovski som er stifter af LR Media. Vi har dog også hjulpet internationale hjemmesider. 

Hvordan fungerer dialogen?

Al vores dialog fungerer online. Derfor kontakter vi hinanden over enten telefon, Zoom eller anden tjeneste som fungerer for dig. Vi aftaler yderligere herfra. 

Hvordan foregår betalingen

Vi har ikke låst os fast på en betalingsmetode. Den mest gængse metode er en faktura, efter ydelsen er udført. Hvis det ikke passer dig, kan vi lave en afbetalingsaftale med en lav månedlig rente. 

Hvilke problemer kan I løse?

Vi er eksperter i WordPress – både front end og back end. Så smid alt efter os som irriterer dig grænseløst. Vi skal nok fikse det for dig. 

Hvorfor er SEO så dyrt?

Gennemsnitligt koster SEO mellem 2500-7000 kroner i måneden. Priserne afhænger af din virksomhedsstørrelse samt konkurrencedygtigheden for din branche. Vi har valgt at give alle den samme pris, da vi kun vil have seriøse kunder der vil se vækst. Dog har vi skarpe priser i forhold til andre udbydere.  

Hvorfor er en Hjemmeside/Webshop så dyr?

Der er ikke nogen gennemsnitlig pris på priserne. Det afhænger udelukkende om kravene, layout og om funktionerne. De fleste tager 12.000 kroner for deres simpleste hjemmesidepakke, og herfra går det kun opad. Vi ligger under middel i pris, men over middel i hvad du får for dine penge. Se mere her.

woocommerce webshop

Hjemmesider/Webshop

Vil du høre mere om vores hjemmesider/webshop pakker?

SEO marketingsbureau

SEO

Vil du blive set på Google helt automatisk og uden annoncer? Vi har nogle af danmarks bedste priser