Linkbuilding

Seriøs Ranking

Når det kommer til at bygge links til din hjemmeside, er det vigtigt at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Det betyder, at du skal sørge for at få links fra højt vurderede (og autoritære) hjemmesider, der er relevante for din egen hjemmeside. Det kan være en udfordring at få disse links, og det koster penge, men det er det hele værd, når du ser din hjemmeside blive rangeret højere på søgemaskinerne. Hos LR Media bruger vi rette, relevante og autoriserede (dr) links. LR Media tilbyder månedlige pakker, som er specielt lavet til dig, som vil vækste og booste din online markedsføring. Vi bruger systematiske, datadrevne Online Ads strategier, som har vist sig at give et godt resultat hver gang.

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er 1# metode indenfor SEO ranking på Google. Det handler om at få linket eksterne, autoritære hjemmesider til din hjemmeside. Det gælder altså om, at få Google til at se dig som en autoritet på internettet. Det er lidt ligesom, at have en lang række vidner til en retssag som bakker din sag op. Google er dommeren, og bestemmer hvem der vinder retssagen, ud fra hvem der har flest, gode vidner på sit hold.

Søgemaskineoptimering er altså ikke bare at putte keywords ind i en tekst. Det er så meget mere, og det ved vi her hos LR Media. Vi skaber 1# placeringer for vores kunder.

linkbuilding

Hvordan kan linkbuilding forbedre min hjemmesides rangering?

Det er ingen hemmelighed, at links fra højt rangerede hjemmesider er en af de mest effektive måder at forbedre din egen hjemmesides rangering. Dette skyldes, at søgemaskiner bruger links til at afgøre, hvilke hjemmesider der er mest relevante og pålidelige – jo flere og bedre links du har fra andre hjemmesider, desto højere vil din egen hjemmesides rangering være.

Det er dog ikke nok bare at have links fra hvilket som helst websted – det er også vigtigt, at disse links kommer fra hjemmesider, der har en høj rangering i søgemaskinerne. Dette kaldes også “autoritet” – og det er netop det, vi hjælper dig med at forbedre.

Vi har stor erfaring med at forbedre autoriteten for hjemmesider, og vi ved, hvad der skal til for at få gode resultater. Vi anvender kun seriøse og effektive metoder, og du kan derfor være sikker på, at du får en god og solid forbedring af din hjemmesides rangering.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine fremtidige linkmuligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides rangering og ikke desto mindre din trafik.

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Selvfølgelig! Gå i krig med det! Gratis linkbuilding tror jeg, du finder overalt på Google…. ej. Der er mange måder at lave Linkbuilding på, men det er altid tidskrævende og lidt langhåret at gå i gang med selv. Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til linkbuilding, og det kan være svært at overskue dem alle. Derfor tilbyder vi linkbuilding inkluderet i alle vores pakker. Vi har stor erfaring med linkbuilding, og vi ved, hvad der skal til for at opnå gode resultater. Vi anvender kun seriøse og effektive metoder, og du kan derfor være sikker på, at vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides rang. Vi har et samarbejde med Danmarks bedste linkbuilding-eksperter med over 10 års erfaring. Du kan derfor være sikker på at se vækst hurtigt og kontinuerligt med vores pakker inkluderet med linkbuilding. Hvis du vil have linkbuildingpakker for sig selv, så er det også en mulighed.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine fremtidige linkmuligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides rang og ikke desto mindre, din trafik.

Hvad koster Linkbuilding?

Linkbuilding har ikke en fast pris, og der findes ikke en billig løsning. Men hos LR Media kan vi godt lide, at give virksomheder mulighed for at vælge den løsning, der passer til dem og deres budget. Vi har linkbuildingpakker klar til brug, så du hurtigt kan se nye søgeresultater komme ind på din hjemmeside. Linkbuilding skal være nemt for dig, og derfor står vi også for hele processen. Ja endda også content og søgeordsanalyse til linkbuilding.

Linkbuilding pakker

Basis

  • 3 indlæg pr. måned eller 3 indlæg pr. kvartal efter din ønskede SEO-pakke.
  • Indlæggene er mellem 400-650 ord.
  • 3 værdifulde links hver måned eller hvert kvartal.

Vækst

  • 6 indlæg pr. måned eller 6 indlæg pr. kvartal efter din ønskede SEO-pakke.
  • Indlæggene er mellem 400-650 ord.

  • 6 værdifulde links hver måned eller hvert kvartal.

Vækst Pro

  • 11 indlæg pr. måned eller 11 indlæg pr. kvartal efter din ønskede SEO-pakke.

  • Indlæggene er mellem 400-650 ord.

  • 11 værdifulde links hver måned eller hvert kvartal.