Lokal SEO

Bliv fundet i dit område

Er du virksomhedsejer, og vil du gerne have flere lokale kunder? Så er det en god idé at investere i lokal SEO. Med lokal SEO-optimering vil din hjemmeside og dine online annoncer blive fundet i dit nærområde. Hos LR Media sørger vi for, at du er konkurrencedygtig i dit lokalområde.

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

Hvad er Lokal SEO?

Lokal SEO (også kaldt local SEO) handler om at optimere ens hjemmeside og online aktiviteter, så man bliver fundet af sine kunder i sit lokale område. Det er en vigtig del af ens markedsføring, hvis man ønsker at tiltrække kunder fra et bestemt område.

For at gøre din hjemmeside lokalt optimeret skal du først og fremmest sørge for at tilføje relevante søgeord og sætte dem ind i din tekst, så søgemaskinerne kan finde dig. Man bør også sørge for at tilføje din virksomheds adresse og kontaktoplysninger på din hjemmeside. Derudover er det vigtigt, at du aktivt deltager i lokale online-aktiviteter og netværker.

Det var det basale, men lokal SEO er meget mere end det.

Hvorfor er Lokal SEO vigtigt?

Når folk søger efter produkter eller services online, er de ofte specifikke om, hvor de befinder sig. De vil søge efter ting som: “pizza i København” eller “bilvask i Odense”. Hvis man vil have sit firma til at dukke op i søgeresultaterne i disse lokale søgninger, så er det vigtigt at have en god lokal SEO strategi. Det hjælper vi med hos LR Media. En god lokal SEO strategi kan hjælpe dig med at få flere lokale kunder til at finde dig online. Når dine kunder kan finde dig, er det mere sandsynligt, at de vil handle hos dig.

Du kan altså enten gå glip af en række lokale kunder eller suge dem til dig.

Hvis du vælger LR Media som dit SEO bureau, så sørger vi for, at du er 100% synlig i dit nærområde.

Lokal SEO 

Lokal SEO er en fokuseret Search Engine optimering, som har dit lokalområde i fokus. Hvis du er tømrer i Herning og Midtjylland, så vil du højest sandsynligt gerne opnå så meget trafik som muligt fra det område. Det kan du kun opnå ved hjælp af Lokal SEO.

Vi optimerer

  • Google My Business konto
  • NAT (Navn, Adresse og Telefon)
  • Søgeord der målretter sig det lokale område