SEO

Strategiske, databaserede SEO løsninger

Vi tilbyder en af de bedste SEO løsninger i Danmark. Er du seriøs med din virksomhed og din placering på Google? Så se mere her. Spild ikke mere tid, lad os komme i gang!

SEO billede i LR Media signatur firkanter

SEO-pakker der sikrer din vækst

Standard

kr 2625 Månedligt
 • 360° SEO-analyse
 • On page SEO-optimering
 • Lokal SEO
 • 5-10 optimerede søgeord
 • Linkbuilding - Pakke 1

Vækst

kr 3025 Månedligt
 • 360° SEO-analyse
 • On page SEO-optimering
 • Lokal SEO
 • 10-20 optimerede søgeord
 • Linkbuilding - Pakke 2
Populær

Vækst+

kr 3745 Månedligt
 • 360° SEO-analyse
 • On page SEO-optimering
 • Lokal SEO
 • 20+ optimerede søgeord
 • Linkbuilding - Pakke 3

Custom

kr Custom Månedligt
 • 360° SEO-analyse
 • On page SEO-optimering
 • Lokal SEO
 • Ønsket antal søgeord
 • Ønsket antal backlinks

Hvorfor vælge LR Media som dit SEO-bureau?

Vækstorienteret, struktureret og professionelt.

Det er ordene, som vi beskriver os selv med. Vi arbejder 100% ud fra at skabe værdi for alle vores kunder – og det er ikke kun bureaufnidder, men rent faktisk et mindset som vi går op i. Vi går den ekstra mil, for at du ser resultater, og vi stopper heller ikke der. Vi går op i at føre en løbende dialog og derudfra bygge et længerevarende samarbejde. For os er du ikke bare kunde #50. Du er en del af, hvad der gør os, til dem vi er.

Vi ved godt, at der findes ufatteligt mange værktøjer som Yoast, Semrush og mange andre, som gør det muligt for firmaer selv at kaste sig ud i SEO. Men her er en lille hemmelighed… De fleste vil hellere bruge tid på sin forretning, end at kaste sig over de uoverskuelige programmer og værktøjer der findes – og med god grund. Du blev vel ikke advokat, butikschef eller frisør for at lave SEO.

Derimod blev vi et SEO-bureau for at lave SEO. Derfor tror vi også på, at det kun kan betale sig at investere i LR Media, da vi er her for at give dig mere tid til din forretning, og fokusere på hvad der er vigtigt for dig og din virksomhed. 

Hvorfor er SEO vigtigt?

Bliv set på Google​

SEO øger din synlighed på Google. Hvis du ikke bliver set på Google, kan du heller ikke forvente succes på din hjemmeside

Få flere clicks

Når du får flere clicks, vil Google favorisere dig endnu mere og give dig større fordele i fremtiden. Det fremmer din synlighed mere. 

Få flere kunder

Dine clicks bliver automatisk til flere besøgende på din hjemmeside, hvilket kan lede til en større omsætning. 

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

on-page-seo

On-page SEO

Optimering af det indhold som besøgende faktisk ser, er en af de vigtigste discipliner indenfor SEO. Hvis dit indhold ikke spiller, eller din linkstruktur er bygget forkert op, så kan det være med til at bremse din ranking på diverse Search Engines. Hvis du vælger LR Media som dit SEO-bureau, sørger vi for, at alt er optimeret, og vi sikrer os, at det bliver ved med at være sådan.

Det handler altså ikke kun om SEO-tekster med de rigtige keywords (søgeord). Det handler om at formidle dit indhold på den rigtige måde. Tekster, produkter, videoer og billeder skal spille sammen i en symfoni med hinanden. Måden din hjemmeside kommunikerer med søgemaskiner er væsentligt for, at du dominerer på dit marked. Hos LR Media laver vi On-Page SEO-optimering, der har fokus på konvertering og kundeoplevelse. Vi er eksperter i at ramme præcis din målgruppe, så din konvertering er effektiv og målrettet.

Teknisk SEO

Det tekniske er fundamentalt for, at du bliver fundet på Google. Det er hjørnestenen, der holder på dit SEO-fundament. Hvis det tunge, tekniske SEO ikke spiller 100%, så kan vi garantere, at du ikke kommer langt fra start. Derimod, når det er på plads og bliver vedligeholdt, så er det som om din hjemmeside får et nyt pust. Teknisk SEO handler b.la. om hastighedsoptimering, linkstruktur, sidestruktur, databaseoptimering og meget andet. Det lyder tungt, og det er derfor en god ide at få et SEO- bureau som LR Media til at tage sig af det. Hos os kan du roligt læne dig tilbage, og bruge tid på det der er vigtigt for dig og din virksomhed. Det tekniske skal vi nok tage os af.

Teknisk SEO
lokal seo afsnit

Lokal SEO

Lokal SEO er kritisk at optimere, hvis du vil dominere dit lokale område. Din virksomhed har et kæmpe potentiale indenfor dit lokalområde, hvis du spiller dine kort rigtigt og får Lokal SEO til at spille 100%.

For dig som gerne vil have lokale kunder, er det smart at investere i et SEO-bureau som LR Media, som sørger for du bliver set af dine lokale, potentielle kunder. Gå ikke glip af det marked der ligger lige for snuden af dig. Invester derimod i det og få en konvertering ud fra dit lokale område.

Linkbuilding

Linkbuilding er stadig 1# faktor for, at du ranker nr. 1 på Google. SEO-linkbuilding er derfor meget essentielt for, at du kommer til tops på Google. Linkbuilding er meget enkelt på mange måder. Det gælder om at få autoritære hjemmesider til at linke til din. Google vurderer nemlig, om du bliver henvist af populære, autoritære hjemmesider eller om du bliver henvist af links som ikke er autoritære. Google vurderer også, om det er relevante links, altså links som enten omhandler samme branche som dig eller som har noget at gøre med din branche. Det modsatte kan faktisk gøre stor skade. Hvis du har hjemmesider som præsterer dårligt og som linker til dig, så kan det gå grueligt galt. Så det kan faktisk gå begge veje med linkbuilding, hvis man ikke er opmærksom.

Hvis du vælger et SEO-bureau som LR Media, kan du være sikker på, at du kun får høj kvalitet og relevante links. Vi er meget skarpe på, hvilke links der skal bruges, og vi har et kæmpe netværk af partnere, som vi bruger til alle vores kunder.

Vores linkbuilding priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder et hav af muligheder. Gratis linkbuilding findes ikke. Du kan selv gå i krig med det, men er det virkelig værd at bruge tid på, hvis det tager fokus fra, hvad du faktisk brænder for? Din forretning.

Køb linkbuilding-service ved LR Media og du vil opleve resultater indenfor meget kort tid.

360° SEO analyse

Alle vores SEO pakker indeholder en 360° SEO analyse ​

”270 grader er ikke nok. Din start er 100% afgørende for dit outcome.”

Start rigtigt og du vil slutte med succes. SEO er en process og ikke et trylleord der fixer din placering. Det er ALFA & OMEGA, at du starter godt ud med en all around analyse, som viser præcis hvad der skal til, for at SEO bliver magisk for dig. 

 • Link analyse: hvilke links har du, og hvor godt præsterer de.
 • Søgeordsanalyse af dine nuværende søgeord.
 • Søgeordsanalyse af nye ord som skal implementeres på hjemmesiden.

  Alle analyserne indeholder: hastighed, fejlsider, broken links, sidestruktur og andet som Google kan straffe dig for.

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalyse er et gammelt udtryk, som går igen siden SEO blev født, og det er lige så vigtigt i dag, som det var dengang. Søgeordsanalyse er med til at beslutte, hvor Google og andre søgemaskiner skal føre sine brugere hen. Med en mobil ved hånden er du klar til at søge på alt mellem himmel og jord. Men resultatet af din søgning er derimod overhovedet ikke tilfældigt. Google er nemlig skruet sammen til at give brugeren det mest præcise resultat ud fra deres søgning. Det er derfor, at søgeord er essentielt, for at brugere bliver henvist til din hjemmeside. Relevante, søgestærke og konkurrencedygtige søgeord kan være med til at få dig op på 1# side. Med en søgeordsanalyse får du altså indsigt i, hvilke søgeord du skal implementere på din hjemmeside. Hos LR Media går vi den ekstra mil. Hvis du vælger LR Media som dit SEO-bureau, får du ikke bare et Excel-ark med nogle søgeord. Du får meget mere. Du får strategisk, struktureret data i form af en rapport, som vi personligt gennemgår for dig. Derudover får du også en analyse over, hvilke søgeord dine konkurrenter bruger. Med en søgeordsanalyse fra LR Media står du langt stærkere overfor dine konkurrenter.

For dig som gerne vil have lokale kunder er det smart at investere i et SEO-bureau som LR Media, som sørger for du bliver set af dine lokale, potentielle kunder. Gå ikke glip af det marked der ligger lige for snuden af dig. Invester derimod i det og få en konvertering ud fra dit lokale område.

Vi holder dig opdateret

Vi har sagt det før, og vi siger det igen. Vi lever på vores glade kunder, og du fortjener derfor også at blive holdt opdateret regelmæssigt, så processen er behagelig. Vi lover en overskuelig gennemgang af en rapport hver 10. dag.

Her oplyser vi alle relevante data, samt hvad der er sket siden sidst. Du vil også få en oversigt over ændringer på hjemmeside og meget mere. Det hele er selvfølgelig inkluderet i prisen.
Læn dig tilbage og nyd din vækst. 


FAQ

SEO

Den gennemsnitlige tid det tager før SEO virker optimalt er ca. 4-8 måneder. Vi lover dig, at hvis du ikke ser vækst i trafikken på din hjemmeside indenfor 4 måneder, så får du 2 måneder kvit og frit yderligere.

Hvis vi har lavet din hjemmeside, kan du få en månedlig rabat på SEO på op til 500 kr. Du kan ikke få rabat ved andre ydelser vi tilbyder. Se vores løsninger på hjemmesider her

Vi bruger udelukkende lovlige, Google anerkendte metoder – også kaldet white hat. 

Intet SEO bureau kan sige, at der er garanti på deres SEO ydelse. Dog har vi ikke oplevet, at vores kunder ikke har haft en øget trafik på deres hjemmeside, når de har brugt vores SEO ydelse. Derfor tilbyder vi 2 måneders gratis SEO yderligere, hvis du ikke ser vækst på din hjemmeside efter 4 måneder. 

Vi sender dig en rapport hver 10. dag med udviklingstallene for din hjemmeside. Hvis du ønsker, at vi uddyber de forskellige tal for dig i stedet for at modtage vores rapport, så kan du booke et opkald, og vi vil med glæde forklare dig, hvad tallene betyder.