Stratetisk databaseret SEO løsning

Vi tilbyder en af danmarks bedste SEO løsninger i Danmark. Er du seriøs virksomhed og din placering på Google? Så se mere her. Spild ikke mere tid, lad os komme i gang!

Test din SEO score gratis her!

Månedlig

Kvartal

Vores månedlige pakker

Standard

360° SEO-analyse

5-10 Optimeret Søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Linkbuilding - Pakke 1

2625,- 

Vækst

360° SEO-analyse

11-20 Optimeret Søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Linkbuilding - Pakke 2

3025,- 

Vækst +

360° SEO-analyse

20+ Optimeret søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Linkbuilding - Pakke 3

3745,- 

Costum

360° SEO-analyse

Optimeret Søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Ønsket antal Backlinks

 

Vores Kvartale pakker

Standard

360° SEO-analyse

5-10 Optimeret Søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Linkbuilding - Pakke 1

3000,- 

Vækst

360° SEO-analyse

11-20 Optimeret Søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Linkbuilding - Pakke 2

3500,- 

Vækst +

360° SEO-analyse

20+ Optimeret søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Linkbuilding - Pakke 3

4000,- 

Costum

360° SEO-analyse

Optimeret Søgeord

Lokal SEO

On page SEO-optimering

Ønsket antal Backlinks

 

360° SEO analyse 

”270 grader er ikke nok. Din start er 100% afgørende for dit outcome.”

Start rigtigt og du vil slutte med succes. SEO er en process og ikke et trylleord der fixer din placering. Det er ALFA & OMEGA, at du starter godt ud med en all around analyse, som viser præcis hvad der skal til, for at SEO bliver magisk for dig. 

Alle pakker indeholder en 360° analyse 

 • Link analyse: hvilke links har du, og hvor godt præsterer de.
 • Søgeordsanalyse af dine nuværende søgeord.
 • Søgeordsanalyse af nye ord som skal implementeres på hjemmesiden. –
 • Herunder: hastighed, fejlsider, broken links, sidestruktur og alt andet som Google kan straffe dig for.

On page SEO

On Page SEO er den del hvor indholdet på front-end bliver redigeret. Den del som dine besøgene ser. Det vigtigste med On Page SEO er, at dit indhold er godt. SEO-tekster, SEO-titler og Meta er essentielt. Vi sikrer, at dit indhold fanger Googles opmærksomhed og din kunde. Vi optimerer på:

 • Title-tag optimering
 • ​Meta-beskrivelses optimering
 • ​Overskrift optimering
 • ​Indhold/tekst optimering
 • ​Billede optimering
 • ​Interne links optimering
 • Eksterne links optimering
Teknisk SEO

Vi håndterer alt det tekniske omkring SEO, så det bare spiller på din hjemmeside. Google ranker nemlig ikke kun på søgeord, trods hvad mange tror. Hvis din hjemmeside ikke er sat op korrekt ifølge Google, så vil du blive straffet på din ranking.

Vi sørger derfor for, at alt spiller, og vi retter fejl og mangler ud fra vores 360-graders analyse og websiteanalysen.

 • Link analyse: hvilke links har du, og hvor godt præsterer de.
 • Søgeordsanalyse af dine nuværende søgeord.
 • Søgeordsanalyse af nye ord som skal implementeres på hjemmesiden.
 • Herunder: hastighed, fejlsider, broken links, sidestruktur og alt andet som google kan straffe dig for.
Linkbuilding
 • Alle links er af høj kvalitet
 • Alle links er godkendt og white-labled af Google
 • Vi laver dem med vores samarbejdspartnere
 • Månedligt linkbuilding så du opnår kontinuerligt vækst
 • SEO-artikler på kendte og anerkendte hjemmesider

Linkbuilding er stadig den disciplin indenfor søgemaskineoptimering som er den vigtigste. For at ranke højt på Google er linkbuilding en nødvendighed at arbejde med. Best practice indenfor linkbuilding er at opbygge en sund linkprofil bestående af relevante og stærke backlinks.

Du kommer ikke udenom, at linkbuilding er en af top 3 metoder at øge dit SERP (Search Engine Ranking Page). Der findes ikke et succesfuldt website, som ikke benytter linkbuilding/backlinking. Linkbuilding betyder helt konkret, at en ekstern hjemmeside linker til din side. Effekten af linket varierer på en række parametre: hvor troværdig hjemmesiden er i Googles øjne, hvor mange besøgene hjemmesiden får, og hvor høj værdi hjemmesiden generelt har for Google.

Der er mange måder at lave linkbuilding på, men det er altid tidskrævende og lidt langhåret at gå i gang med selv. Derfor tilbyder vi linkbuilding inkluderet i alle vores pakker. Vi har lavet et samarbejde med toppen i Danmark indenfor linkbuilding. Eksperter med 10 års erfaring indenfor linkbuilding sikrer din succes med vores pakker. Du kan derfor være sikker på at se hurtigt og kontinuerligt vækst med vores pakker, hvor linkbuilding inkluderes.

 

Vores metode

Artikler har i mange år bevist sit værd! At linke igennem artikler har rigtig mange fordele. Du får både fordelen af, at du øger dit EAT (Expertise, Authoritativeness and Trustworthiness), men også at søgeordene er bestemt af en SEO-ekspert (os), så du kan slappe af og læne dig tilbage.

Vi skriver dem for dig!

Ja du læste rigtigt. Vi har tekstforfattere som samarbejdspartnere, og de skriver SEO tekster for dig… OG DET ER MED I PRISEN! Du skal blot oplyse, hvad du vil have artiklen skal handle om. Resten klarer vi.

 

Kan jeg ikke bare gøre det selv?

Selfølgelig! Gå i krig med det! Gratis linkbuilding tror jeg du finder overalt på google…. ej. Der er mange måder at lave Linkbuilding på, men det er altid tidskrævende, og lidt langhåret at gå i gang med selv. Derfor tilbyder vi linkbuilding inkluderet i alle vores pakker. Vi har lavet et samarbejde med toppen i Danmark indenfor linkbuilding. Eksperter med 10 års erfaring indenfor linkbuilding sikrer altså din succes med vores pakker. Du kan derfor være sikker på at se vækst hurtigt og kontinuerligt med vores vores pakker inkluderet med linkbuilding.

Pakke 1

Indeholder enten 3 indlæg pr. måned eller 3 indlæg pr. kvartal efter din ønsket SEO-pakke. Indlæggene er mellem 400-650 ord.

 • Du vil få 3 værdifulde links hver måned eller hvert kvartal.

Pakke 2

Indeholder enten 6 indlæg pr. måned eller 6 indlæg pr. kvartal efter din ønsket SEO-pakke. Indlæggene er mellem 400-650 ord.

 • Du vil få 6 værdifulde links hver måned eller hvert kvartal.

Pakke 3

Indeholder enten 11 indlæg pr. måned eller 11 indlæg pr. kvartal efter din ønsket SEO-pakke. Indlæggene er mellem 400-650 ord.

 • Du vil få 11 værdifulde links hver måned eller hvert kvartal.

Hvorfor er lokal SEO vigitgt?

Det er der mange grunde til. Den første grund er, at der er langt større sandsynlighed for, at en person søger på ”billig tømrer i Herning” end ”billig tømrer”. Der er derfor et kæmpe potentiale i at optimere din hjemmeside lokalt fremfor nationalt. En helt anden grund er selve Google og dens algoritmer. Google fanger automatisk hvor brugeren er, når de har deres mobil på sig. Derfor vil Google give brugeren et søgeresultat ud fra deres lokation.

Vi bruger Lokalt SEO som redskab, og det virker hver gang. Der er dog få typer hjemmesider og virksomheder som ikke har muligheden for at udnytte Lokal SEO. Det kan være, hvis du har en international forretning som udelukkende er online.

Vi optimerer:

 • Optimering af Google My Business konto
 • Optimering af NAT (Navn, Adresse og Telefon)
 • Optimering af søgeord der målretter sig det lokale område

Lokal SEO

Lokal SEO er en fokuseret Search Engine optimering som har dit lokalområde i fokus. Hvis du er tømrer i Herning og Midtjylland, så vil du højest sandsynligt gerne opnå så meget trafik som muligt fra det område. Det kan du kun opnå ved hjælp af Lokal SEO

Vores SEO Løsning

Skal vi gøre Google til din bedste ven? Med andre ord, vil du gerne omsætte for mere, få flere clicks eller flere henvendelser fra din hjemmeside? Don’t worry, we got you. Vi ved, hvor vigtigt det er for en hjemmeside, at være synlig på google og andre søgemaskiner. Vi tilbyder dig en SEO specialist som er klar til at lave en GRATIS analyse af din hjemmeside, og herefter hjælpe dig med at blive bedste venner med Google. Søgemaskineoptimering i Danmark er essentielt for dig, om du vil det eller ej. Vi har SEO marketing og service, som hjælper dig til tops på google.

Hvorfor er SEO vigtigt

$

Set på Google = flere clicks

Når du får flere clicks, vil Google favorisere dig endnu mere og give dig større fordele i fremtiden

SEO

Vi holder dig opdateret

Vi har sagt det før, og vi siger det igen. Vi lever på vores glade kunder, og du fortjener derfor også at blive holdt opdateret regelmæssigt, så processen er behagelig. Vi lover en overskuelig gennemgang af en rapport hver 10. dag.

Vi oplyser alle relevante data, samt hvad der er sket siden sidst. Du vil også få en oversigt over ændringer på hjemmeside og meget mere. Det hele er selvfølgelig inkluderet i prisen.
Læn dig tilbage og nyd din vækst. 

Q&A SEO

Hvor lang tid går der før at jeg kan se en vækst? 

Den gennemsnitlige tid det tager før SEO virker optimalt er ca. 4-8 måneder. Vi lover dog, at hvis du ikke ser vækst i trafikken på din hjemmeside indenfor 4 måneder, så får du 2 måneder kvit og frit yderligere.

Er der rabat for eksisterende kunder? 

Hvis vi har lavet din hjemmeside, kan du få en månedlig rabat på SEO på op til 500 kr. Du kan ikke få rabat ved andre ydelser vi tilbyder. Se vores løsninger på hjemmesider her

Bruger I white hat metoder? 

Vi bruger udelukkende lovlige, SEO Google anerkendte metoder – også kaldet white hat. 

Er der garanti for, at jeg får vækst ud af jeres SEO?

Intet SEO bureau kan sige, at der er garanti på deres SEO ydelse. Dog har vi ikke oplevet, at vores kunder ikke har haft en øget trafik på deres hjemmeside, når de har brugt vores SEO ydelse. Derfor tilbyder vi 2 måneders gratis SEO yderligere, hvis du ikke ser vækst på din hjemmeside efter 4 måneder. 

 Bliver jeg holdt opdateret månedligt? 

Vi sender dig en rapport hver 10. dag, med udviklingstallene for din hjemmeside. Hvis du ønsker, at vi uddyber de forskellige tal for dig i stedet for at modtage vores rapport, så kan du booke et opkald, og vi vil med glæde forklare dig, hvad tallene betyder. 

Kontakt os

Kontakt os hvis du har spørgsmål omkring SEO, og om det er den rigtige løsning for dig