Shipmondo

Shipmondo er en all-in-one solution, når det kommer til fragt og forsendelse. De tilbyder integrationer på næsten alle platforme. Shipmondo hjælper webshops i alle størrelser med at få forsendelse til at være så nemt som muligt. Som kunde får du dit eget login, hvor du får adgang til en nem og hurtig platform.

LR Media tilbyder hjælp til Shipmondo, så du kan bruge mere tid på de ting, du synes er vigtige. Vi hjælper med alle tjenester, Shipmondo tilbyder, og ligegyldig hvilken platform (CMS) du bruger til webshop, så hjælper LR Media dig til dørs med Shipmondo.

Fun fact. Shipmondo har udgivet en genial betalingsgateaway, som gør det muligt at samle forsendelse og betaling et sted!

LR Media tilbyder hjælp med

FAQ

Shipmondo er en komplet fragtløsning til dine forsendelser. De tilbyder en række forskellige tjenester, herunder: forsendelse, sporing og toldbehandling, så du kan få dine varer derhen, hvor de skal hen. Med Shipmondo kan du være sikker på, at din forsendelse er i gode hænder.

Shipmondo kan hjælpe din virksomhed ved at tilbyde en række forskellige forsendelsestjenester. De kan hjælpe dig med at spore dine forsendelser, og de kan også hjælpe dig med toldklarering. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine varer ankommer til deres destination til tiden og uden problemer. De kan også hjælpe med betalingsgateaway, så alt er samlet et sted. De har derudover også integrationer til næsten alle fragtleverandører på markedet.

Shipmondo har mange funktioner bl.a. booking af fragt, automatisk udskrivning, personlig besked, returportal, ordrehåndtering, fragtmodul og automatisk bogføring.

Opsætningen koster 500,00 DKK pr. fragtaftale, og herefter betaler du en fast lav pris pr. pakkelabel.

Jo flere forsendelser du har, desto lavere bliver din pris pr. pakkelabel.

Når dine fragtaftaler er aktiveret, har du fra din Shipmondo-konto adgang til både dine fragtaftaler og vores fragtpriser, som giver dig mulighed for at sende både pakker og paller til hele verden.

Du starter på 0,48 kroner pr pakkelabel. Jo flere pakkelabels du har i brug, desto billigere bliver det.

Nemt. Du følger bare deres guide på deres hjemmeside (: Eller via dette link: https://app.shipmondo.com/account/sign-up?locale=da

  1. Log ind på din Shipmondo-konto med din e-mail og adgangskode.
  2. Vælg Forsendelser i panelet til venstre for at udvide menuen.
  3. Klik på Kladder for at se din ordreoversigt.

Taget fra Shipmondo’s hjemmeside: https://help.one.com/hc/da/articles/4417086918673-Kom-godt-i-gang-med-Shipmondo-til-din-Webshop

 

Du følger bare linket her https://track.shipmondo.com/

Der kan du se alt tracking på forsendelserne, du har lavet.

Alle tips og tricks kan findes på Shipmondos hjemmeside. Du kan med fordel bruge dette link:

https://shipmondo.com/dk/blog/kategorier/tips/