Søgeordsanalyse

Få mest ud af dit content

Skal dit content performe bedst muligt? Så er en søgeordsanalyse 100% essentielt, for at din virksomhed får mest ud af, hvad der rent faktisk står på din hjemmeside. Hos LR Media udfører vi strukturerede, databaserede søgeordsanalyser. Vil du sikre, at du lægger din energi på de rigtige ord? Så er LR Media et godt bud på netop dette.

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

Hvad er søgeordsanalyse?

Søgeordsanalyse er en metode til at finde de bedste søgeord til at promovere din hjemmeside eller din virksomhed. Det gør det muligt for dig at få mest muligt ud af din marketing og SEO-indsats, da du kan fokusere på de søgeord, der giver bedst muligt afkast. En søgeordsanalyse kan hjælpe dig med at finde de søgeord, der fungerer bedst for dig. Du kan også bruge analysen til at finde ud af, hvordan dine konkurrenter bruger søgeord som ranker højt.

Hvorfor er søgeordsanalyse vigtigt for dit SEO?

Søgeordsanalysen er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at målrette din marketing og SEO-indsats, så du kan få mest muligt ud af den. Hvis du har non-performance søgeord på din hjemmeside, går du muligvis glip af potentiel trafik, som kan føre til det næste salg, service eller kundebesøg. Derimod hvis du har de rigtige, optimale og relevante søgeord der perfomer, så kan du sikre dig, at Google fører besøgende din vej.

Det er også vigtigt, fordi det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvordan dine konkurrenter bruger søgeord, så du kan justere dine egne indsatser og få bedre resultater. Med en søgeordsanalyse ved hånden står du mere stabil og stærkere på dit marked. En søgeordsanalyse fra LR Media giver dig relevante søgeord, hvor søgevolumen, målgruppen og dens adfærd spiller sammen.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine fremtidige linkmuligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din hjemmesides rangering og ikke desto mindre din trafik.

Stå stærkere end dine konkurrenter

Hos LR Media går vi op i, at vores kunder har en fair chance for at slå sine konkurrenter. Derfor analyserer vi både dig og dine konkurrenter, for at se hvad vi kan gøre for at tilføje de rette søgetermer, der slår dine konkurrenter. Alle ambitiøse firmaer udfører søgemaskineoptimering på deres website, men det er de færreste som har et SEO-bureau, der ved præcis, hvad der skal til for at slå konkurrenterne ud af spillet. Hos LR Media går vi op i konkurrencedygtighed, og med os på holdet står du skarpt.

Mere end bare en rapport

Hos LR Media får du ikke bare en rapport med en masse tal, som du måske ikke forstår alligevel. Vi forklarer dig hele rapporten enten face to face eller over et virtuelt møde. Det er vigtigt for os, at du forstår vigtigheden, og det kan vi kun sikre, hvis du får det forklaret ordenligt. Vi giver også løbende opdateringe på, hvordan dine implementerede søgeord klarer sig måned for måned. Det er nemlig sådan, at søgeord er ligesom trends. De kommer og går. Derfor skal de holdes ved lige. Hvis du vælger LR Media som dit SEO-bureau, så sørger vi for, at dine søgeord forbliver relevante og ikke går af mode.

Hvordan arbejder vi med Søgeordsanalyse?

Søgeordsanalyse af dine nuværende søgeord

Vi analyserer dine nuværende søgeord. Herefter sorterer vi ud i de mindst performende, og booster de bedste søgeord.

Søgeordsanalyse af nye søgeord

Søgeordsanalyse af nye søgeord, som skal implementeres på din hjemmeside