Teknisk SEO

Kedeligt, men nødvendigt

Når det kommer til SEO, er der to overordnede aspekter: Teknisk SEO og On-Page SEO. Teknisk SEO handler om at sikre, at din hjemmeside er så søgemaskinevenlig som muligt, så den kan rangere højt på Google i søgeresultaterne. Dette omfatter bl.a. at sikre din hjemmeside er hurtig, let at indeksere og at der ikke er nogen tekniske fejl, der kan trække din placering ned. On-Page SEO handler derimod om, at producere højkvalitetsindhold der er relevant for dine brugere og søgemaskinerne.

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO handler om at sikre, at din hjemmeside er så søgemaskinevenlig som muligt. Dette omfatter bl.a. at sikre din hjemmeside er hurtig, let at indeksere og at der ikke er nogen tekniske fejl, der kan trække din placering ned. Det skal være nemt for søgemaskinerne at finde rundt.

Teknisk SEO er altså den del af SEO der sørger for, at din hjemmeside teknisk set er i orden, så søgemaskinerne kan finde og vise den i søgeresultaterne.

Hvad er nogle af de tekniske aspekter af SEO?

Struktur og hastighed

Strukturen og hastigheden af din hjemmeside er uvurderlig. Google ignorerer dig, hvis du er langsom. You snooze, you loose. Derudover er det også vigtigt, at den er brugervenlig og let at navigere.

Responsiv hjemmeside

Det er vigtigt for teknisk SEO, at have en hjemmeside der er responsiv. Dette betyder, at den skal være nem at bruge på forskellige enheder, herunder smartphones og tablets.

Sikkerhed

Et tredje, vigtigt, teknisk aspekt af SEO er, at have en hjemmeside der er sikker. Dette betyder, at den skal have en god sikkerhedsprotokol, der beskytter dine brugeres data (og vi taler ikke bare https).

Vi arbejder med teknisk SEO

Vi analyserer din nuværende linkstruktur og analyserer dine nuværende links. Både interne og eksterne links tæller.

Hastighed skal prioriteres, hvis du skal til tops. Vi analyserer hele hjemmesiden for fejl, og forhindringer som bremser din hjemmeside i at være SEO-venlig og Googles bedste ven.

Ud fra vores hastighedsanalyse foretager vi os hastighedsoptimering, hvilket gør, at din side forbliver hurtig, effektiv og brugervenlig, måned efter måned. Google elsker det, og det gør din SEO også.

Vi siger det igen. Teknisk SEO er ikke et hurtigt fix. Vi sørger for, at du forbliver optimeret, så du kan fokusere på forretning. Vi sørger for alt det tekniske SEO, og det gør vi gladeligt.

Vi optimerer din sides struktur, så søgemaskiner finder din hjemmeside nemt navigerende og godt opsat. Hvis Google ikke kan finde rundt, så kan dine besøgende nok heller ikke.

Vi optimerer din URL struktur, så den spiller 100% over alt. Det er vigtigt at have en konsistent URL struktur på hele fronten. No man left behind.