Webshop

Webshop med fokus på salg, brugervenlighed og din virksomheds identitet

LR Media laver konkurrencedygtige webshop-løsninger med fokus på salg, brugervenlighed og virksomhedens identitet. Vi skaber iøjenfaldende webshops, som afspejler dit firmas identitet, samtidig med at kunden er i fokus, så de får den bedste oplevelse, når de handler hos jer. Vil du gerne skabe vækst for din virksomhed? Kontakt os og gå ikke glip af et godt og uforpligtende tilbud!

Vi laver brugervenlige webshops, som konverterer​

Et skridt tættere på online succes

KONTAKT OS

Webshops med effektive funktioner

Online shopping vokser og vokser.  Derfor er det også vigtigt, at have en webshop som spiller max, og har de features som drager kunderne ind og får dem til at trykke KØB

Vi laver webshops som afspejler dit DNA, som har fokus på brugervenligheden, og som fungerer hele vejen igennem. 

Har du brug for en ny webshop? Book et møde med os og få et godt tilbud. Eller har du allerede en webshop, men ikke den store trafik? Tjek vores konkurrencedygtige SEO-pakker ud. 

bill-gates-5150558

If your business is not on the internet, then your business will be out of business.

Bill Gates

Stifter af microsoft

95% af Shopify webshops drejer nøglen rundt

Vi siger ikke, at Shopify ikke er fantastisk løsning! Det er billigt (i en kort periode) at komme igang med, og designmulighederne er nogenlunde. Faktisk har vi selv løsninger til dig som vil prøve det af og skal bruge noget hjælp på vejen. Men statistikkerne taler for sig selv, og det er en af grundene, vi anbefaler en skræddersyet webshop.

5 grunde til at vælge en webshop fra LR Media

En skræddersyet webshop konverterer langt bedre i de fleste tilfælde! Hvorfor? Fordi brugeren kan mærke dit brand igennem dit design. 53% af online kunder mener, at en personliggjort webshop er guld værd. Du kan derfor sikre dig, at dine kunder kommer tilbage.

Shopify ved ikke præcis hvem din målgruppe er, og hvordan de interagerer med din webshop. En skræddersyet webshop, lavet af LR Media, har fokus på adfærdsdesign. Vi sikrer os, at din målgruppe får en seamless experience. Det handler altid om at konvertere besøgende til kunder. Hvis dit design er gennemsigtigt, kedeligt eller mainstream, så forsvinder dine kunder hurtigt. En seamless experience sikrer sig, at kunderne handler hos dig og ikke din konkurrent.

Shopify bliver hurtigt meget småt for en seriøs webshop som vil brande sig ordentligt og regner med at nå til stjernerne. Med en skræddersyet webshop vokser din virksomhed i takt med din webshop vokser – det sørger vi for. Shopify not so much. Det stopper et sted.

Shopify har fået stor kritik for deres SEO, hosting og deres begrænset implementeringsmuligheder.  Hos LR Media er du i fuld kontrol over, hvordan du vil vækste. Vi begrænser os ikke. Med en skræddersyet webshop fra LR Media får du mulighed for højt effektiv SEO-service, med andre ord: din webshop er søgemaskinevenlig! Du får også mulighed for at implementere lige præcis de funktioner, du har brug for, og hastigheden er altid lynhurtig. Spørg selv Google. Vi er trods alt et web og marketing bureau.

Har du planer om at blive en større webshop med et stort sortiment? Så kan du lige så godt udelukke Shopify. Simpelthent fordi effektiviteten af behandlingen af produkter ikke er optimal. Du får en langt mere effektiv og proccessoptimeret webshop ved at gå costum. Det betyder, at du kan bruge mere tid på det vigtige i din virksomhed i stedet for at plotte enkelte produkter ind eller lignende. Det kan betale sig at gå costum.

Det var 5 grunde til at vælge en skræddersyet løsning. Det kan betale sig i stedet for Shopify.

FAQ

WEBSHOP

Hvorfor er en webshop dyrere end en hjemmeside?

Vores priser afhænger som sådan ikke af, om det er en webshop eller en hjemmeside, der skal laves. Dog vil der som regel være flere funktioner, der skal opfyldes ved en webshop, hvilket kan øge prisen.

Får jeg support, efter I har lavet min Webshop?

Hvis du har problemer med webshoppen, så hjælper vi dig selvfølgelig uden omkostninger. Hvis du skal have udvidet din webshop med f.eks. implementering af flere funktioner, så tager vi en lille pris for at lave det.

Hvad koster en webshop?

Vi laver konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med produktet vi leverer. Du kan allerede nu beregne din estimerede pris med vores prisberegner her – det tager kun 2 minutter. 

Kan jeg se og kommentere processen?

Du får opdateringer løbende. Den person som laver din webshoppen vil være kontaktperson til dig. I vil være i kontakt under hele forløbet, og du vil modtage små videoklip og teasers, så du har noget at glæde dig til, og mulighed for at nævne noget du vil have rettet. 

Hvordan beregner I prisen på jeres webshops?

Ud fra en dialog med dig om dine ønsker til webshoppen, så vender vi tilbage med et skarpt tilbud. Du kan enten bekræfte tilbuddet eller afkræfte. Vi håber selvfølgelig på, at du kan bruge vores services.